Kedves Érdeklődő!

Könyvelőirodánk 1999-es megalakulása óta a magyar könyvelőpiac meghatározó és stabil szerepelője. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amely az elmúlt, mintegy 20 évben nagy szaktudást és tapasztalatot halmozott fel. Évről évre bővülünk, rugalmasan alkalmazkodtunk az ügyfeleink és a piac igényeihez. Elsősorban azon cégek az ügyfeleink, akik nem csupán a bizonylatok egyszerű feldolgozását várják el egy könyvelő cégtől, hanem emelt színtű számviteli és adózási megoldásokat igényelnek.

A magyar adórendszer komplex és bonyolult. Célunk, hogy ebben a folyamatosan változó világban minél magasabb színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ügyfélkörünk rendkívül heterogén, szinte valamennyi létező szektorban jelen vannak az általunk képviselt cégek. Belvárosi, modern irodánkban közel 300 cég könyvelését és mintegy 1.500 fő bérszámfejtését végezzük havonta.

Portfóliónk széles, a klasszikus könyvelési, bérszámfejtési, adótanácsadási munkák mellett segítséget tudunk nyújtani cégek átvilágításában, átalakulások lebonyolításában, valamint kontrolling feladatok elvégzésben is.

Ügyfeleinket partnernek tekintjük, valljuk, hogy a kölcsönös partnerség adja az alapját a hatékony együttműködésnek. Büszkék  vagyunk arra, hogy partnereink évek óta elégedett ügyfeleink közé tartoznak. Ezt az eredményt annak köszönhetjük, hogy ügyfeleink cégét is úgy kezeljük, mint a sajátunkat, rugalmasan alkalmazkodunk igényeikhez és igyekszünk minden felmerülő problémánál megtalálni az optimális megoldást.

Hiszünk a személyes, közvetlen kapcsolat fontosságában, abban, hogy a siker a közös munkában, a folyamatos együttműködésben, személyre szabott szolgáltatásban rejlik. Folyamatos együttműködés során, figyelemmel kísérjük partnereink vállalkozásában rejlő lehetőségeiket, figyelembe véve az esetlegesen felmerülő veszélyeket is.

Munkatársaink elhivatottak, naprakész tudással rendelkeznek és többek között kiváló csapatot alkotnak, a felmerülő szakmai kérdéseket nem feladatnak, hanem kihívásnak élik meg.  A szakmai megbeszélések, továbbképzések a mindennapi életünk része, hisszük, hogy e nélkül nem lehet lépést tartani a gyorsan változó világban.  Cégünk belső szabályzata, szakmai útmutatója, belső ellenőrzési folyamata, illetve az újonnan csatlakozó munkatársak mentorálási programja garantálja a minőségi, magas színvonalú munkát.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, bízunk egy hosszú távú közös együttműködésben!

Ász könyvelőiroda Horváth Balázs

Horváth Balázs

Ügyvezető,
adótanácsadó

Kis Andor

Könyvvizsgáló,
adótanácsadó