Irodai élet a munkán túl – avagy feltöltődés az irodában


A munkanapok kicsit több, mint egyharmadát az irodában töltjük. Az irodában dolgozó kollégáink nap mint nap maximálisan igyekeznek megfelelni a folyamatos szakmai kihívásoknak, könyvelni, számfejteni, tárgyalni pedig nehéz szellemi munka. A hétköznapok monotonitását az alábbi eseményekkel igyekszünk megtörni.

Névnapi ajándékcsomagok – az odafigyelésért

Kollégáink zöme hölgy, ezért örökifjú csapatunk születésnapjairól illendőségből nem beszélünk. Viszont névnapjaink dátuma nyílt titok!

Csocsóasztal – a rövid kikapcsolódásokért

Ha túl sok a feszültség és le kéne vezetni valahol, ha teljesítettünk egy kihívást és egy kicsit hátradőlnénk, akkor irány a csocsóasztal. Párban, hármasban vagy négyesben, kizárólag a labdára koncentrálva teljesen kikapcsolunk, eltávolodunk, hogy 15 perc múlva felfrissülve, tiszta fejjel tudjunk újra belefeledkezni a munkába.

Csapatépítő programok – a CSAPAT-ért

Néha több kell, mint 5 perc elvonulás. Lehet ez a kollégák által szervezett közös mozizás vagy koktélozás egy fárasztó nap végén. Vagy évente egyszer, teljes létszámos, egész napos kikapcsolódás, amikor bármiről szó eshet, kivéve a könyvelést. Például „filmforgatás” Etyeken, konfliktuskezelés oktatása Magyar Attila és Hajdú Steve tolmácsolásában, gokartozás, kijutás különböző tematikájú szabaduló szobákból, bowlingozás, versenyszerű „székhajtogatás” J… Miután pedig kellőképpen elfáradtunk a programokat követően, egy jóízű estebéddel lezárjuk a napot, hogy aztán hónapokon keresztül elmosolyodjunk az elkészült fényképek és videók láttán.

Gyümölcsnapok – az egészségünkért

Hétfő és szerda. Banán, mandarin, narancs, kivi, eper, alma, egyéb idénygyümölcsök. Az irodánkhoz közeli vegyesboltból hetente kétszer házhoz szállítják nekünk a legfrissebb gyümölcsöket, amelyekből kollégáinkkal szabadon fogyaszthatunk. A mennyiség pedig pont elegendő: a hét minden napjára jut gyümölcs, hogy immunrendszerünk is karban legyen tartva.

Karácsonyi ünnep – az év lezárásáért

Decemberben, az év utolsó irodában töltött munkanapján egy közös ebéddel, desszerttel és (kölyök)pezsgőzéssel kísérve értékeljük az elmúlt évet, köszönjük meg a hatékony csapatmunkát, és kívánunk egymásnak kellemes ünnepet és jó pihenést az év végére.

Csatlakoznál a csapatunkhoz? Vedd fel velünk a kapcsolatot!